پايگاه اطلاع رسانی ، آموزشي صنعت ساختمان (عمران، معماری و دکوراسیون ):

  نماد اعتماد الکترونیک
تمامي كالاها و خدمات اين سایت، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي باشند و فعاليت هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است
  تبلیغات
  تبلیغات
فروش متر لیزری ماکا با تخفیف
مبلمان اتاق کودک آپادانا
تجهیزات خم و خاموت پارس خاموت
تاکسی بیسیم تهران
نمایشگاه های چین

  صفحات سایت
 
»خواندنی ها   »ترین ها   »بهترین ها   »پروژه های معماری ایرانی   »تجاری   » فست فود نمک   

فست فود نمک

طراح: علیرضا امتیاز
دانشـــــــــــگاه :  آزاد اسلامی واحد شیراز
سال طـــــراحی: 1390
مـــــــــــــــــکان :  شیراز
کـــــارفـــــــــرما: فرهاد فخرپور
مســــــــــــاحت : 70
نــــوع کاربـــــری : تجاری
مرحـــــــــله اجرا : اجرا شده
همــــکاران طرح:  ساغر خاکدان دلیر - سه بعدی : فرید محبوبی - اجرا: ارش طفرایی ؛ علی طریقت ؛ رضا کریمی ؛ عباس فرزاد؛ احد غیبی ؛ مجید زارع 

ایده های طراحی :
  توجه به معماری پایدار در کلیدی ترین رویکرد این پروژه بوده است لیکن سعی شده است از تفسیر های کلیشه ای و عمدتا "ترجمه ای – وارداتی " پرهیز شود و با توجه به عناصر موجود در بستر طرح به طراحی پرداخته شود . به همین دلیل وجود دریاچه نمک و معادن نمک متعدد در بستر طرح مورد توجه قرار گرفت . نمک از چندین بعد پتانسیل تبدیل شدن به مصالحی پایدار برای طراحی پروژه را دارا بود . 1. نزدیکی فیزیکی دریاچه نمک به عنوان منبع اصلی تولید نمک به پروژه ( توجه به مصالح بوم آورد) 2. نزدیکی معنایی نمک با فروشگاه مواد غذایی 3. نزدیکی فرمی غار های نمکی با ایجاد حس دنج بودن و امنیت 4. نزدیکی با استاندارد های اداره بهداشت به دلیل خاصیت گند زدایی نمک نمک با انتشار هم زمان یون های چهار ماده گند زای O2,O3,CLO2,CL2 در فضا به عنوان یکی از قوی ترین و ایمن ترین مواد گند زدای طبیعی شناخته میشود . تجزیه یونی نمک ها در حالت های مختلف سنگی یا بلوری امکان تاثیر بخشی آنها را در فضایی که از نمک اشباع شده باشد را فراهم می آورد . این ترکیب در عین استفاده از مصالح طبیعی امکان بهینه سازی هوای آلوده شهری را فراهم می آورد و همچنین میزان مصرف گند زدا های شیمیایی را کاهش میدهد . جهت ایجاد دسترسی به فضای طبقه دوم پلکانی با حرکتی پیچشی انتخاب شد تا علاوه بر تشدید حس حرکت , بر امکان در هم تابیدگی فضا بیافزاید . طراحی پلکان علاوه بر تمامی نکات اجرایی می بایست در امتداد سیالیت فضای هر دو طبقه باشد و در عین حال در امتداد خود به کانتر فروش نیز فرم دهد . دیواره های پلکان از هسته ای فلزی برخوردار شد که رویه ای از دانه بندی نمک آنرا پوشاند لیکن کف پله ها به دلیل مقاومت سایشی و امکان شستشوی مداوم به صورت درجا در محل قالب گیری شد و با ساخت یک کوره کوچک ذوب فلز در محل ریخته گری شد . دلیل انتخاب آلمینیوم علاوه بر مقاومت فیزیکی لازم , امکان بازیافت قوطی های پپسی مصرف شده توسط رستوران های پیرامون پروژه بود . قوطی های فلزی بازیافتی نیاز به دمای ذوب پایین تری داشتند و این نکته امکان ریخته گری درجا با کوره ذوب کوچک در درون شهر را فراهم میکرد . ریخته گری درجا و روباز علاوه بر ایجاد درهم تنیدگی سازه و کم کردن لرزش اینگونه پله ها , سطحی غار مانند و متفاوت را ایجاد می نمود .
 
 
 
 پروژه های دیگر طراح
 

مجموعه مسکونی شاه پریان

ویلای سالمی

نشیمن خصوصی

مجموعه تجاری مسکونی احسان

  فهرست گروههای اصلی
  ثبت نام خبرنامه مسابقات
عضویت در خبرنامه مسابقات
  پیشنهاد ویژه

  همکاران
سایت مرجع ایران دکوراسیون
خانه طراحی کارستان
 خانه طراحی کارستان
- - - - - - - - - - - - - -
ماهنامه تهویه و تاسیسات
 ماهنامه تهویه و تاسیسات
 
  کارآفرینی
  نظرسنجی